Aanbod

Het kan kwetsbaar voor jullie voelen om naar een relatietherapeut te gaan. Dit is herkenbaar en logisch. Jullie stappen samen een proces in dat nieuw is. Wat ik het meeste terug hoor van stellen is dat zij het vooral een boeiend en verhelderend proces vinden. De ervaring leert dat relatietherapie een waardevol cadeau aan elkaar én aan jezelf is.

RELATIETHERAPIE Naar relatietherapie ga je als jullie vastlopen in jullie relatie. Er kunnen vele redenen zijn waarom jullie elkaar niet meer kunnen vinden en er zijn even zoveel uitingsvormen denkbaar. De kern is dat jullie zoekende zijn en graag zouden willen dat het anders loopt tussen jullie dan dat het nu gaat. 

RELATIECOACHING Naar relatiecoaching ga je als jullie het van belang vinden om jullie relatie goed te onderhouden. Of als jullie (nog) meer verdieping zoeken in jullie relatie. Elke relatie kent bepaalde patronen en bij relatiecoaching maken jullie het mogelijk om samen jullie relatie te laten groeien. Echte aandacht en tijd voor elkaar en voor jullie relatie in deze drukke wereld.

GOED UIT ELKAAR GAAN Goed uit elkaar gaan doe je als jullie al weten dat jullie niet samen verder gaan als partners, maar wel het gezamenlijke ouderschap goed willen vormgeven. Zowel voor jullie kinderen als voor jullie zelf. Om het mogelijk te maken weer verder te kunnen in jullie leven is het van belang om het partnerschap eerst samen goed af te sluiten en de nieuwe verhouding tot elkaar als ouders vorm te geven.
relatietherapie coach relatieproblemen

In kwetsbaarheid wordt de deur geopend naar innovatie, creativiteit en verandering

– Brené Brown –

Voel je welkom om te overleggen
of voor een afspraak.

Relatie Sessies

Deze trajectvorm bestaat uit losse Relatietherapie sessies van 1,5 uur.

De sessies zijn voor stellen die Relatietherapie, Relatiecoaching of Goed uit elkaar gaan willen volgen.

Wat fijn is aan de losse sessies dat er tussentijdse reflectie en oefen mogelijkheid is. De sessies kunnen in het dagelijks leven tussendoor worden ingepland en dat werkt toegankelijk leert de ervaring. Het proces en de investering is bij het volgen van de sessies gespreid over de tijd. 

Gemiddeld genomen volgen stellen een traject van zes tot twaalf sessies. Het precieze aantal sessies en de duur van deze sessies stemmen we af op jullie vraag en behoefte.

De sessies vinden plaats bij mij op de praktijk. Er kan wegens omstandigheden een uitzondering worden gemaakt om één of enkele sessies online te volgen.

Een therapiesessie kost €180 (incl. BTW). Ofwel €90 per persoon. Een sessie duurt 90 minuten.

Relatie-tweedaagse

Bij de Relatie-tweedaagse volg je als stel een programma van twee dagen waarin je samen een reis door jullie relatie maakt. Een maand na de Relatie-tweedaagse sluit je de reis af met een terugkom sessie van 1,5 uur.

De Relatie-tweedaagse is voor stellen die Relatietherapie, Relatiecoaching of Goed uit elkaar gaan willen volgen.

Soms vraagt een situatie of dynamiek om binnen een korte periode stil te staan bij wat er gebeurt. Het fijne van een intensief en kort traject is dat de situatie niet tussentijds verder escaleert. Mijn ervaring is dat de Relatie-tweedaagse jullie als stel de kans biedt om te vertragen en te verdiepen. Hierdoor is er uiteindelijk minder tijd nodig om tot de kern van de situatie en dynamiek te komen. Tevens is er gelegenheid om tussendoor stilte momenten te hebben in de prachtige omgeving. Kortom, er is alle tijd en aandacht voor elkaar.

De Relatie-tweedaagse vindt plaats op een fijne ruime locatie in de duinen bij Vogelenzang. Er is de mogelijkheid voor een wandeling in de prachtige omgeving.   

De kosten van een dag zijn €875,- (incl. BTW). De totale kosten voor een blok van twee dagen zijn €1750,- (alles inclusief: programma / begeleiding / voorbereiding / locatie / eten en drinken). De Relatie tweedaagse kan ook in vier termijnen van €437,- worden betaald.

Nb de kosten van de terugkom-sessie zijn niet opgenomen in de prijsopgave.

Voor extra informatie over de relatie tweedaagse zie RELATIE TWEEDAAGSE

Training voor stellen

De Training voor stellen bestaat uit een tweedaagse training. Per training zijn er maximaal zes deelnemende stellen. De training wordt gezamenlijk gegeven door mijn collega Nathalie Meijster en mijzelf.

De training is voor stellen die verdieping, handvatten en/of inzichten zoeken met betrekking tot hun liefdesrelatie.

De training is opgebouwd uit een tweedaags programma waarbij je gedeeltelijk plenair informatie en uitleg krijgt. Een ander gedeelte van de training bestaat uit ervaringen op persoonlijk vlak. Bij dit persoonlijke gedeelte van de training werk je deze ervaringen samen met jouw partner uit. Wij zijn als twee begeleiders aanwezig om jullie als stel hierin te ondersteunen waar dat wenselijk is.

De training vindt plaats op een fijne en ruime locatie in de Kennemerland duinen. Er is de mogelijkheid voor een wandeling in de prachtige omgeving.   

De trainingen vinden 2 keer per jaar plaats, een in het najaar en een in het voorjaar. De eerst volgende training voor stellen is:  vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024

De kosten van de training zijn €423,- (incl. BTW) per dag per stel. De totale kosten voor de tweedaagse training is €847,- (incl. BTW) per stel. De training kan ook in vier termijnen van €211,- (incl. BTW) worden betaald. 

Voor extra informatie over de training voor stellen zie: TRAINING VOOR STELLEN