Over Ava

MIJN ACHTERGROND Fascinatie voor de mens heb ik van kinds af aan. Zo was het logisch voor mij om hbo Psychologie te gaan studeren. Wel bleef ik nieuwsgierig naar de sociale context van de mens. Aan deze nieuwsgierigheid heb ik uiting kunnen geven binnen de master Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Na deze studie heb ik in mijn werk als consultant mogen leren hoe de sociale structuren zijn vormgegeven waarbinnen wij leven. In mijn werk als relatietherapeut ben ik thuis gekomen bij wat mij beweegt, namelijk het begeleiden van mensen in het vormgeven van hun onderlinge verbinding.

MIJN DRIJFVEER De kern is voor mij verbinding. De verbinding tussen mensen, de verbinding met jezelf en met de wereld om je heen. Graag wil ik leven en werken vanuit wat voor mij de kern is. Ik ervaar het als een eer om stellen te mogen begeleiden in en meereizen op hun weg naar een diepere verbinding binnen hun relatie. Tevens mag ik in het werken met stellen leren wat het is om mens te zijn en wat het betekent om lief te hebben. Hier ben ik enorm dankbaar voor.

PERSOONLIJK Ik woon in Haarlem, samen met mijn man en onze drie kinderen. Graag ben ik buiten en dan het liefst bij duinen en zee. Ik kan mij uiten in bewegen, zoals sporten, dansen en yoga. Mijn passie is alles wat met gezondheid en welzijn te maken heeft. Wat mij het meest raakt is wanneer ik oprechte verbinding voel met een ander of met de wereld om mij heen. Deze dierbare momenten vind ik in een gesprek, in een lach, in een kind, in een melodie of in een tekst. Ik leef vanuit een holistische denkwijze. Dat betekent dat ik ervan uitga dat niets op zichzelf staat, maar dat alles met elkaar verbonden en vervlochten is.

REVIEWS Wil je weten wat anderen over mij zeggen? LEES MEER…

We verspillen onze tijd met het zoeken naar de volmaakte geliefde, in plaats van de volmaakte liefde te creëren.

– Tom Robbins –

Voel je welkom om te overleggen
of voor een afspraak.