Praktisch

KENNISMAKING Neem gerust contact met mij op om kennis te maken en te overleggen wat ik voor jullie kan betekenen. Dit kan per mail of telefonisch. Bij interesse plannen we eerst een intake van 45 minuten. Tijdens de intake brengen we jullie situatie en vraag in beeld. Ook kijken we vooruit om samen te bepalen welk mogelijke trajectvorm het beste bij jullie past. De kosten van de intake zijn €55.

TARIEVEN Zie op pagina Aanbod wat de kosten zijn per type traject.

Voor mij is het belangrijk dat relatietherapie voor iedereen beschikbaar is. Daarom heb ik een aantal plekken gereserveerd voor stellen die het reguliere tarief niet kunnen betalen. Stuur mij een mail als jullie hiervoor in aanmerking komen en dan bespreken we de mogelijkheden.

VERGOEDINGEN
Voor relatietherapie bestaat sinds januari 2013 geen vergoeding meer vanuit de basisverzekering. Dit geldt voor elke basisverzekering. Een aantal aanvullende verzekeringen biedt een (gedeeltelijke) vergoeding voor relatietherapie. Deze scharen de vergoeding dan onder andere zorgtypen, zoals seksuologie of alternatieve geneeswijzen. Hiervoor is meestal een doorverwijzing van de (huis)arts nodig.
AFZEGGEN Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het me 48 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Bij afzegging korter dan 48 uur van tevoren, breng ik het consult mogelijk in rekening.
PRAKTIJK INFORMATIE

Willem de Zwijgerlaan 88a
2051 KJ Overveen

T: 06 574 865 48
M: info@avaglazenburg.nl

KvK 88473139
BTW NL004611728B45

relatietherapie kosten en vergoedingen Haarlem

De beste manier om met moeilijke emoties in een liefdesrelatie om te gaan is om ze te delen.

– Sue Johnson –

Voel je welkom om te overleggen
of voor een afspraak.