Reviews

Monique, 37 jaar

De sessies die wij hebben gehad als koppel bij Ava waren heel waardevol voor onze relatie. Ava creëerde een warme, open en veilige bedding om meer bewustzijn te krijgen op de patronen binnen onze relatie en om ze te onderzoeken en aan te gaan. Ik heb Ava als een zeer prettige therapeute ervaren die kundig en vaardig is in haar werk maar ook warm en betrokken is in de omgang. Ze nodigt je zonder oordeel uit om eerlijk te kijken naar jezelf zonder een betuttelende “therapeuten houding”. Dank voor wat je ons hebt gebracht Ava!

Suzan, 42 jaar

Ava is een lieve en fijnzinnige therapeut. Ze leidt ons heel subtiel om de situaties anders te bekijken. We waren al bezig om te proberen de patronen te erkennen in de communicatie tussen ons. Door de relatietherapie zijn we verder gekomen, kunnen we beter reflecteren en hebben meer begrip en respect voor elkaar.

Alex, 47 jaar
Ik ben samen met mijn partner in relatietherapie gegaan. Ava kan zich goed inleven en dieper ingaan op de patronen die wij hadden. Ze houdt goed het overzicht hoe wij ons voelden en heeft ons verder geholpen om elkaar beter te begrijpen. Dit alles in een goede en warme sfeer. Ik kan Ava van harte aanbevelen.
Man, 34 jaar

Ava nam ons op reis in onze eigen relatie en liet ons zelf de patronen ontdekken die er in de loop van de tijd tussen ons zijn ontstaan. Deze waardevolle inzichten brachten ons dichter bij elkaar. 

Freek, 42 jaar

Wij gingen in relatietherapie om samen onze relatie te verdiepen. Wat ik heel sterk vond aan Ava is dat zij ieders individuele thema’s snel kan afpellen. Daardoor zijn we onszelf en elkaar beter gaan begrijpen

Anne, 62 jaar

Ava straalt veel rust uit, ze pakt steeds terug op de rode draad en toetst of interpretaties kloppen. Wij hebben veel geleerd van de EFT methodiek; we hebben er nieuwe inzichten in onszelf en elkaar door gekregen. Het belangrijkste voor ons was het inzien welke intentie er ligt bij de ander en elkaars verdedigingsmechanismen begrijpen. 

Liefs, G&S

Lieve Ava, Bedankt dat je ons hebt ondersteund in de transformatie van onze relatie. Wij vonden jou omdat we na een relatie van 20 jaar te maken kregen met ontrouw binnen onze relatie. Toen jij ons de eerste keer ontving stond ons leven op z’n kop en zaten we beiden in de knoop met onze eigen angsten die ons gedrag bepaalde. Desondanks was de liefde er voor elkaar nog steeds en zijn we met jou aan de slag gegaan. In een aantal sessies heb jij ons geleerd echt bij ons eigen gevoel te komen en dit naar elkaar uit te spreken en daarnaar te handelen. Zonder oordeel naar elkaar te luisteren en snappen wat er onder bepaald gedrag schuilgaat. We gunnen niemand om dit mee te maken, maar wij kunnen nu zeggen dat wij dit level in onze relatie niet hadden bereikt als onze levens zo hadden doorgekabbeld. Ava is hierbij voor ons samen heel belangrijk geweest.

De wijze waarop jij dit traject met ons bent aangegaan was intens, intiem en heel erg waardevol gebleken. Vanaf de eerste sessie voelde je voor ons vertrouwd en was het feit dat jij oordeelloos de gesprekken met ons voerde doorslaggevend. We zijn dankbaar dat we je hebben gevonden Ava en we zien elkaar over een jaar voor onze ‘APK’!

Stel, 61 en 63 jaar

Onze relatie was uit balans door een langdurige ziekte van een van ons. We waren in een zorgrelatie terecht gekomen. Toen het weer beter ging merkten we dat we niet meer goed met elkaar konden communiceren over onze gevoelens voor elkaar. Je wil de draad weer oppakken, samen erop uit, weer verliefd zijn op elkaar, maar daarvoor moesten we beide uit de zorgbehoevende en verzorgende rol stappen. Ava heeft ons hierbij fantastisch geholpen. Stap voor stap hebben we leren begrijpen waarom de een op bepaalde situaties negatief reageerde. Of waarom de ander zich teleurgesteld voelde. Door de gesprekken, die Ava met rust en aandacht heeft begeleid, hebben we elkaar weer ‘herontdekt’ en ook geleerd dat achter de manier van reageren vaak oud zeer zit. Door vooral te luisteren naar elkaar zonder aannames of oplossingen te bedenken zijn we dichter bij elkaar gekomen. De tool ‘visiting’ die Ava ons heeft aangeboden is hierbij heel belangrijk geweest. Een tool om te blijven inzetten. Het biedt een moment van rust om in de hectiek van alledag samen stil te staan bij wat jou en de ander bezighoudt. Een moment ook om gevoelige dingen uit te spreken (en niet te bespreken). Zonder de begeleiding van Ava waren we niet op deze manier naar elkaar toegegroeid en stonden we wellicht nog steeds in verwarring tegenover elkaar.

Er zijn nergens antwoorden voor. Antwoorden ontstaan waar de vragen verdwijnen.

– Krishna Das –

Voel je welkom om te overleggen
of voor een afspraak.

Stuur een e-mail naar Ava