Reviews

Monique, 37 jaar

De sessies die wij hebben gehad als koppel bij Ava waren heel waardevol voor onze relatie. Ava creëerde een warme, open en veilige bedding om meer bewustzijn te krijgen op de patronen binnen onze relatie en om ze te onderzoeken en aan te gaan. Ik heb Ava als een zeer prettige therapeute ervaren die kundig en vaardig is in haar werk maar ook warm en betrokken is in de omgang. Ze nodigt je zonder oordeel uit om eerlijk te kijken naar jezelf zonder een betuttelende “therapeuten houding”. Dank voor wat je ons hebt gebracht Ava!

Suzan, 42 jaar

Ava is een lieve en fijnzinnige therapeut. Ze leidt ons heel subtiel om de situaties anders te bekijken. We waren al bezig om te proberen de patronen te erkennen in de communicatie tussen ons. Door de relatietherapie zijn we verder gekomen, kunnen we beter reflecteren en hebben meer begrip en respect voor elkaar.

Alex, 47 jaar
Ik ben samen met mijn partner in relatietherapie gegaan. Ava kan zich goed inleven en dieper ingaan op de patronen die wij hadden. Ze houdt goed het overzicht hoe wij ons voelden en heeft ons verder geholpen om elkaar beter te begrijpen. Dit alles in een goede en warme sfeer. Ik kan Ava van harte aanbevelen.
Man, 34 jaar

Ava nam ons op reis in onze eigen relatie en liet ons zelf de patronen ontdekken die er in de loop van de tijd tussen ons zijn ontstaan. Deze waardevolle inzichten brachten ons dichter bij elkaar. 

Freek, 42 jaar

Wij gingen in relatietherapie om samen onze relatie te verdiepen. Wat ik heel sterk vond aan Ava is dat zij ieders individuele thema’s snel kan afpellen. Daardoor zijn we onszelf en elkaar beter gaan begrijpen

Anne, 62 jaar

Ava straalt veel rust uit, ze pakt steeds terug op de rode draad en toetst of interpretaties kloppen. Wij hebben veel geleerd van de EFT methodiek; we hebben er nieuwe inzichten in onszelf en elkaar door gekregen. Het belangrijkste voor ons was het inzien welke intentie er ligt bij de ander en elkaars verdedigingsmechanismen begrijpen. 

Er zijn nergens antwoorden voor. Antwoorden ontstaan waar de vragen verdwijnen.

– Krishna Das –

Voel je welkom om te overleggen
of voor een afspraak.

Stuur een e-mail naar Ava